« Home | FINAL JUARA LAGU 2005......sape pemenang?? » | Queer as FOLK....sex,sex,sex » | SweeT CiTer Ni....RoManTiK Giler » | DeTiK TinTa BerMula....KiaH AriaNa » 

Friday, November 18, 2005 

BANK BUMIPUTRA COMMERSE.....LAHANAT OKIES!!!


Ini adalah highlight mek utk bank ini u olss....ini pengalaman mek dgn BCB ni,sebelum raya lepas my little brother ask me utk bukakan akaun utk dier bg nak onlinekan dier punyer form ke USM,dimana online form perlu menggunakan akuan BCB,so 4 hari sebelum raya yang lepas i pergilah bukakkan akuan BCB kat Kepong,b4 this i tak pernah berurusan dengan bank ini >>> curlasttt ker ? ...disebabkan keciankan adik i tuh,i pergilah...sampai kat sana, mek terkezut bile nak bukak akuan memerlukan RM250...ayooo???apakah itewss,tak sesuwaii... maybank pun tak semahal tuh,tapi mek tak kisah la sgt pasal duit tuh..nanti boleh amik balik>>>nasib ala2 berkeput2 duit mek dlm bra...so bile dah abis tu,cubalah nak check kat ATM,tup2 u olss mek kena tunggu lagi seminggu katanyer nak dapatkan password atm card..ayooo,sesuwaii ker?mek dah maki hamun dalam hati,tak pernah lagi mek jumpa bank macam ni,tak boleh ke bg terus then customer changes kan password tuh nanti....mek mmg tak faham!so lepas tuh...lepas seminggu berlalu,adik mek suruh la mek onlinekan permohonan dier kat USM...
Tup2 nak dijadikan cerita tak boleh pulak online..mek ingat register dah boleh...tup2 biler call,dier ckp kena tunggu lagi 3 hari...ayooo..mmg la mcm puki sistem ni..mek dah hangin satu badan..susahnyer bank ni,lepas mek bersabar selama 3 hari,mek cuba online....AYOOOOOOOOO....LAHANAT...masih tak boleh lagi,apa kes ni?tak buat keje ker officcer bank nih,mek rasa nak maki hamun je,but tak boleh la sebab yg angkat phone tuh tak der kaitan dengan internet banking nih...tapi ala2 berpeluh2 la jugak operator tuh kena ngan mek...dier ckp nanti dier ckpkan dengan officer tuh,so lepas 3 hari,masih belum ader lagi,MEK DAH HANGIN BUKAN SATU BADAN...habis mek makin hamun dalam telefon,ini bank ker apa..so mek buat kesimpulan BCB = BANK CUKUP BENGAP...sesuwaii sgt!!apa lagi adik mek..sah2 kena ngan mek...menyusahkan betul!!terus mek mcm berada dlm keadaan period masa tuh...bayangkan lah u olss....susahnyer nak berurusan dgn bank yg ala2 pekerja tak nampak buat keje...patut tutup je,bukak je casino..lagi baguss!!so kini setelah 3 minggu masih belum dapat diuruskan internet banking tuh..CHOIIIIII SGT
So kepada sesiapa yg nak berurusan dgn bank nih.....mmg laa u olss kena period atau meroyan dengan pengurusan bank ni..

Of Dada and Open Source
A little while ago, I read on the O'Reilly Network an blog entry about a cool mailing list manager called Mojo Mail.
Find out how to buy and sell anything, like things related to company construction mn road on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like company construction mn road!

LOL ... meks suka statement ko !!!

my opinion... gi kat head office than maki disana lepas tuh say that u'r going 2 close that account NOW! itew apa yg biasanya abg buat... that if susah sgt go 2 bank negara & cerita d`masalah & dont forget!!! NEWSPAPER!

Post a Comment