« Home | VOTE 4 FARHAN.........JUARA AF4..FARHAN!!!!....GO ... » | LIRIK LAGU CINTA - SELAMILAH HATI INI ( ANIS SURAY... » | LiRiK LaGu PiLiHan - HaRaPaN ( FAZLi ZaINaL ) » | VOTE SARAH ON MUZIK-MUZIK 20 TV3..."BERSAMAMU" » | UnTuK YaNG BeRGeLaR "KeKaSiH" » | LiRiK LaGu PiLiHan - "SoMeWHeRe OVer The RaiNboW" » | LIRIK LAGU SEMPENA "HARI IBU" - 14 MEI » | SELAMAT HARI IBU @ HAPPY MOTHER'S DAY » | CARTA TOP 10 MELETOP!!! » | LiRiK LaGu PiLiHan - TiaDa DiKaU TiaDa MakNa ( SIT... » 

Saturday, August 05, 2006 

FARHAN TETAP JUARA DIHATIKU....

POSTING ini ditulis setelah result AF4 diumumkan.....dan u ols mesti tahu "isi" posting ini,semua tentang "kecewanya" hati ini bila FARHAN x menang ( mmg mustahil pompuan nak menang u ols kalu buat "meletop" hangus pun belom tentu menang kan?...tahun depan carik je yg ala2 muka cute,x pun yg ala2 miskin mintak jd juara ) bley??opss emosikiah pulak!!..haruss akak emo coz FARHAN deserved to WINNNNNNNNN!!

FARHAN
round 1 : lagu "Aku Saja Yang Tahu" lagu/lirik : Ajai/Fauziah Nawi
-Dengan baju yg cantik,pada akak Farhan dah buat yg terbaik untuk membawakan lagu beliau sendiri,skrg pun masih tergiang lagu baru tuh,mmg kena dengan farhan,mmg tak penah dgr sore "unik" mcm si farhan ni

Motif :
Akak x faham komen si Adlin yg ala2 hanjeng x cukup kena kasik makan wiskes...yg support si 5zal n Lotter seolah dia dah tahu diorg menang...amik lesen lahh..bawak kete lah,mmg hanjeng statement dia kan,setakat menyanyi sengau n very "takder org tepuk bile menang"mmg akak sentap!!bile komen si FARHAN mcm ala2 je...LAHANAT KAN KAU KOMEN!!!

round 2 :Spanish
Motif sgt si FARHAN memulakan dulu pusingan ni dgn baju merah yg akak rase kasik kat ayam pun,belum tentu ayam nak pakaikan,sapelah yg very the "bodoh fesyen" kasik baju camtuh kat farhan...mana punyer baju tuh pun akak tak tahu
YANG PENTING,lagu ni mmg susah hendak dinyanyikan,dan kalu ikut dairi mmg farhan pernah give up nyanyi lagu ni,BUT TAHNIAH FARHAN!!,mmg meletop habis,siap semua finalis lain tercampak..semua "ADO" sentap tgk persembahan mantap dr farhan..si Mr.F tuh leh ke nyanyi lagu tuh???opsss!!

MOTIF :
akak perasan lah sejak FARHAN mendapat undian tertinggi setiap kali konsert,byk berita2 dr surat khbar yg akak rase mmg nak jatuhkan FARHAN,sebab pasal muka depan "farhan sombong" n "farhan janda anak satu" beberapa yg dipetik dr artikel hanjeng yang entah apa motif dan yang "menyentapkan" akak,diorg bukan main burukkan si farhan dan puji melambong si 5zal yang baru satu konsert "dikatakan" best,mmg motif sesgt.
Tapi biasalah kan,tak pernah pompuan menang kan?pepatah kata "ko buat bagus pun bagai nak mati idup semula pun" ko takkan menang...FAHAM!!!

TO FARHAN :
ur still da best,lain dr yg lain,sore x penah lagik direkodkan atau ader dlm mana2 album.....go gurl!!U juara n sememangnya JUARA dihati!!apa2 pun farhan "AKU SAJA YANG TAHU"....

p/s : tahun depan pompuan x yah masuk sebab "ado" menang!!