« Home | THE OMEN TRILOGY.....FILEM 3 DEKAD LALU! » | NARNIA..........LAYANNNNNNNNNNNNN JER » | AEONFLUX....VERY AKAK2 PUNYER MOVIE! » | LAMANYER TAK UPDATE..DAH BERSARANG NI! » | PONTIANAK HARUM SUNDAL MALAM 2...KEMBALIKAN HIDUPK... » | MISS WORLD 2005....VoTe 4 Me!!! » | MADONNA....LATEST ALBUM 2005 » | HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE » | MISS EARTH 2005....... » | SARAH....TiaDa DiKaU TiaDa MaKNa » 

Friday, December 23, 2005 

KING KONG...BEST FILM OF THE YEAR 2005

Scene dimana KONG bertemu kembali dgn sweetheartnyer Miss Ann Darrow...romantik scene nih..huhu,sedih pun ader!

Kali ini i nak preview jugak tentang film "KING KONG",kire2 inilah penutup filem2 bagi tahun 2005,karya Peter Jackson selepas trilogy LORD OF THE RINGS,mesti u ols boleh bayangkan kalu Pengarah ini mesti tak rugi beratur nak dapatkan tiket pada minggu pertama tayangan citer ni.

Sebelum i menonton citer ini,ader jugak my friend ckp citer ni mcm cartoon,mesti king kong tuh mesti tak real,but i optimislah sebab pengarah dier peter jacksonkan..kalu org lain,dich la i tgk citer ni,tak kohser nak beratur kat 1utama tuh..fuhh,ramainyer nak tgk citer ni,minggu pertama sold out kat 1utama...camner tuh?ahakss..haruslah mesti best kan?

So bile dah tgk citer ni dapatlah i rase sebagaimana org ckp,tgk citer ni 3 jam pun rase mcm sejam,mmg best gilerlah...jgn giler cukup!wkakakakak....suker sgt tgk dier punyer effect,permandangan dier,...heroin citer ni>>> NAOMI WATTS,ayuu sgt.....KING KONG 4 me boleh dianggap best film lah tahun 2005 ni...puas sgt tgk citer ni,tapi sedihla sebab KONG tuh mati...kenapalah buat watak dier mati..huhuhu

p/s - dr skala 10,i kasik 9/10....layannnnnnnn,muahhh!


Pemandangan yang cantik yang boleh menyebabkan...ahh..cunnyer,matilak mek tiru zahid!terpegun abislah tgk set2 dlm film KING KONG ni..curlassstttt sgt!byk sgt aksi2 menarik semasa kat pulau tuh....mcm tak puas pulak 3 jam..takleh ke 5 jam?


Scene romantik n sedih bile KONG n Ann Darrow kat atas bangunan itews..sedihlaaa part ni!tak puas hatilak bile ending citer ni...kesian sgt kat KONG

Inilah yang actress yang memegang watak Miss Ann Darrow - NAOMI WATTS,watak sebagai pelakon jalanan yang memerlukan pekerjaan setelah panggung tempat beliau beraksi ditutup dan kebetulan bertemu dengan Pengarah PAPA yang bercita2 menfilemkan cerita di suatu tempat yang dikenali sebagai THE SKULL ISLAND..dan situlah segala2nya terjadi..heheh

Wajah macho KONG....ahaks,ensem ker?...u ols nilailah sendiri!wakakka..