« Home | NARNIA..........LAYANNNNNNNNNNNNN JER » | AEONFLUX....VERY AKAK2 PUNYER MOVIE! » | LAMANYER TAK UPDATE..DAH BERSARANG NI! » | PONTIANAK HARUM SUNDAL MALAM 2...KEMBALIKAN HIDUPK... » | MISS WORLD 2005....VoTe 4 Me!!! » | MADONNA....LATEST ALBUM 2005 » | HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE » | MISS EARTH 2005....... » | SARAH....TiaDa DiKaU TiaDa MaKNa » | BANK BUMIPUTRA COMMERSE.....LAHANAT OKIES!!! » 

Saturday, December 17, 2005 

THE OMEN TRILOGY.....FILEM 3 DEKAD LALU!

dvd the omen trilogy,ori okiess.....mmg best walaupun citer ni hampir 4 dekat lalu!

Inilah filem THE OMEN,dimana filem ini diterbitkan pada tahun 1976,dengan THE OMEN:666,then sequel dier yang ke-2 pada tahun 1978,THE OMEN 2:DAMIEN,dan yang terakhir pada tahun 1981,THE OMEN 3 : THE FINAL CONFLICT.
Dan itulah adalah DVD lengkap 3 filem tersebut,dan my bro dapatkan dr UK,actually i tak penahla tgk citer ni,sebab i born pada tahun 1981,so dah abislah semua filem tuh..so mmg tak tahu apa2...but bile i watched this movie mmgla seram.
Filem lama yang berusia 3 dekad ini,berkisahkan sepasang suami-isteri yang merupakan duta di ROME,yang menantikan kelahiran anak sulung mereka,malangnya anak mereka itu mati semasa lahir,dan digantikan dengan seorang bayi yang dilahirkan pada masa yang sama dimana ibunya pula meninggal dunia,tanpa pengetahuan isteri duta tuh,duta tuh pun mengambil anak tersebut setelah dicadangkan oleh seorg paderi.
ANAK tersebut mengikut citer ini,adalah anak syaitan,lahir dengan tanda 666,dimana lahir pada 6 haribulan 6 pukul 6 pagi..dan birth mark 666 dikepala.S0 BYK la kisah yang mengerikan,menyeramkan sepanjang menonton citer ni...yang menariknya citer ini bermula dari sejak lahir hinggalah dewasa n mati...kire inilah filem seram paling popular era lalu.
SO sesiapa yang teringin nak menonton citer ini,bolehlah dapatkan dvdnyer....LAYANNN jgn mimpi udahler..
P/S - tgk jgn tak tgk...sawadikapp

tak takut ke bila nak tido malam nanti?!

bawah ni nak test shj...
Visit my Blog!

Post a Comment