« Home | LiRiK LaGu PiLiHan - CARAMU » | SEGMEN MELETOP : RAHSIA LELAKI - PAM VAKUM » | SEGMEN MELETOP : RAHSIA LELAKI - PAM VAKUM » | LiRiK LaGu PiLiHan - BIARLAH RAHSIA » | HaRi PeKerJa - 1 Mei » | SiTi NuRHaLiZa LaTesT AlbuM : TRaNSKriPSi » | RaTu GiMRaMa » | PREVIEW EDISI KHAS 2 : 3 DiVa - "SeMua JaDi SaTu" » | PREVIEW EDISI KHAS : MARCELL - "DenGanMu" » | PuTuS TerPaKSa - ZiaNa ZaiN » 

Thursday, May 11, 2006 

RaHsia LeLaKi : MINYAK LINTAH TAPA

Ruangan "Rahsia Lelaki" kembali lagi,akak suker sgt bile ruangan ni ramai yg suker,bukan setakat dapat tahu u olss,dapat ilmu jugak kiranya tuh,opss...okies kepada abg2 top,adik2 top,akak2 top...marilah kita mengenali produk seterusnya dalam dunia batin lelaki..ayoo akak dalam rancangan NONA,matilahh!!

MINYAK LINTAH TAPA

Motif sgt botol dier ni..six pax u ols

APA ITU MINYAK LINTAH TAPA U OLS??

Minyak lintah Tapa (MLT) ini telah ditapakan selama 40 hari 40 malam di dalam kelapa muda hijau mengikut resipi herba, kitab-kitab lama dan warisan khazanah orang-orang melayu dahulukala. Ianya amat sesuai digunakan kepada mereka yang bermasalah dalam hubungan seksual, ingin menambah nikmat dalam persetubuhan dan juga yang memperbaiki senjata sulit atau zakar bagi besar, panjang, tahan lama, menguatkan zakar, mengatasi pancutan mani awal dan melancarkan pancutan air mani.

KHASIAT MINYAK INI U OLSS?NAK TAHU?mek tolong bacakan ye,maaf takder "presentation" sebab model lelaki x der!

-Besar, Panjang dan Tegang
-Tahan lama
-Menambahkan nikmat dalam persetubuhan
-Menguatkan zakar
-Memulihkan keanjalan urat saluran kencing and saluran air mani
-Memulihkan urat kemaluan
-Melancarkan pancutan mani
PETUA2 UTK MINYAK LINTAH TAPA....maaf akak tolong copy paste je u olss!mek x tahu pasal petua2 ni occay..sebab akak terror bab lain...rahsia fonfuan je!OPSS!

-Jangan kencing di dalam air. Contohnya ketika mandi di dalam sungai, kolam atau yang bersamaan maksud dengannya.
-Jangan terus basuh atau mengenakan air pada alat kemaluan anda iaitu selepas melakukan seks atau melancap. Biarkan setengah jam untuk mendapalkan hasil yang baik.
-Jangan lakukan seks di dalam bilik berhawa dingin.
-Jangan gunakan sabun semasa melancap atau sebarang bahan kimia, dadah dan yang ada alkohol dan kemikal.
-Jangan makan bersulam air. Biarkan 1/2 jam selepas makan barulah air diambil.
-Jangan gunakan sebarang ubat kebas (tahan lama).
-Tidak digalakkan kemaluan anda dihisap oleh pasangan anda keranaboleh menyebabkan urat nadi prostate tidak berfungsi dengan baik. Prostate sebenarnya adalah alat bagi memanaskan badan dan melancarkan peredaran darah. (Sekiranya pantang-larang ke 7 tidak diikuti, darah anda akan menjadi sejuk).
-Tidak digalakkan mengambil makanan-makanan sejuk. Selalukan mengambil makanan panas (hot) dan segar (fresh).
-Amalkan selalu kencing pada tempat yang keras seperti batu,"simen atau kayu atau yang bersamaan maksud dengannya.
-Selepas bersetubuh atau melancap, pastikan anda mengurut semula dari arah pangkal ke depan atau ke kepala kemaluan sekurang-kurangnya 2-3 kali urutan.
-Amalkan minyak ini sekurang-kurangnya 40 hari dan amalkan setiap hari.
. Pastikan anda tidak mengidap penyakit kencing manis (diabetes).; Sekiranya anda ada penyakit tersebut, rawatan adalah PERLU. Pastikan anda mengambil ubat kencing manis.
-Jika anda mengidap kencing manis, pastikan yang anda tidak mendapatkan rawatan daripada tukang unit sakit tuan, urat kemaluan boleh putus
. Pastikan anda memakai semula Minyak Lintah Tapa selepas mandi - supaya zakar anda, sentiasa dibasahi oleh minyak dalam masa 40 hari.
p/s :kepada abg2..sila amik note occay..