« Home | LiRiK LaGu PiLiHan - BIARLAH RAHSIA » | HaRi PeKerJa - 1 Mei » | SiTi NuRHaLiZa LaTesT AlbuM : TRaNSKriPSi » | RaTu GiMRaMa » | PREVIEW EDISI KHAS 2 : 3 DiVa - "SeMua JaDi SaTu" » | PREVIEW EDISI KHAS : MARCELL - "DenGanMu" » | PuTuS TerPaKSa - ZiaNa ZaiN » | REVIEW ALBUM : BoB - HaNTaRan HaTi » | LIRIK LAGU PELITA DIBAWAH REMBULAN - EREMA... » | LaMa TiaDa KHaBar BeRiTa... » 

Wednesday, May 03, 2006 

SEGMEN MELETOP : RAHSIA LELAKI - PAM VAKUM

SETELAH AKAK BERBINCANG DAN MEMERAH OTAK AKAK,AKHIRNYA AKAK DGN RASMINYA MEMBUKA RUANGAN BARU DIDALAM BLOG AKAK,YG DINAMAKAN "RAHSIA LELAKI",ACTUALLY AKAK NAK BUAT UTK WANITA,DISEBABKAN ATAS PERMINTAAN KONEZZZ YG BYK..AKHIRNYA AKAK SEBULAT DADA MEMILIH TAJUK INI..OPSS!!
TERCETUS MELETUSSNYA IDEA INI SETELAH TIDAK SENGAJA TERBACA ARTIKEL TENTANG PAM VAKUM..MOTIFF AKAK BACA?OPSSS,TETIBALA PULAK TERBACA.....
UNTUK BACAAN 21 TAHUN KE ATAS..OPSSS!!!
Kisah Benar & Gempar Buat PERTAMA KALI DI MALAYSIA!
Rahsia Yang Terpendam Selama 10 Tahun Lampau - 21 SX"
BESAR, TEGUH, PANJANG & TAHAN LAMA!
REAL & TRUE STORY! Rahsia Untuk Anda MILIKI Dan MEMBINA Zakar Anda Agar Ia Besar, Teguh, Kuat, Panjang, Sihat Dan TAHAN LAMA TERBONGKAR!
Alat MODEN & SAINTIFIK dari U.S.A untuk Menguatkan Zakar! dan mencegah serangan MATI PUCUK!
Dengan menggunakan alat MODEN & TERKINI, saya akan tunjukkan anda cara-cara membesar & memanjangkan zakar anda dengan hanya menggunakan teknik senaman dari Majalah Playboy dan Pam-Vakum Playboy No#1 Malaysia! Secara PERCUMA!!!
Ini adalah cara lengkap, paling selamat, mudah dan berkesan untuk anda menjadi JANTAN HEBAT' secepat 7 HARI yang mana anda akan menjadi sebutan ramai gadis dan dicemburui ramai isteri! Cara yang akan membuatkan anda TAHAN ketika bertarung!
Ianya tidak memerlukan sebarang tenaga yang kuat untuk berpenat lelah, tiada suntikan, tiada menggunakan ubat, tidak perlu mengurut tenaga batin, tidak perlu latih bernafas, tidak perlu melatih minda berjam-jam, tidak perlu jumpa doktor, atau cara-cara mengarut yang tidak praktikal seperti gantung kelapa, tidak perlu mengikat pada benda-benda bodoh, tidak perlu menyarungkan sesuatu yang aneh atau sebagainya! Tidak perlu berpantang - makan - perbuatan atau sebagainya, Ianya amat MUDAH! Sesiapa pun kalau diajar pasti BOLEH melakukannya! TERUSKAN PEMBACAAN ANDA!!!

RAMAI YANG GAGAL!
Ya! Saya akui, ramai yang gagal untuk menguatkan dan memanjangkan zakar. Banyak cara-cara di luar sana yang telah dilakukan namun hasilnya menghampakan! Mungkin anda juga telah menggunakan cara-cara seperti gantung kelapa, ikat kemaluan anda pada peregang, sapu minyak urut, mengamalkan senaman pernafasan, membuat senaman ala yoga atau senaman melayu kuno, berpantang memakan makanan sejuk, berhenti hisap rokok, mengamalkan petua mengarut, pergi urut TENAGA BATIN, memasukkan bebiji pada zakar, susuk zakar anda, dan berbagai-bagai cara lagi! Namun hasilnya TIDAK KETARA! (DUIT BANYAK HABISSS)
Saya tahu .. sebab ramai kenalan saya telah buat itu semua! Sehinggalah mereka menggunakan medical vacuum pump'. Semuanya telah berubah, terima kasih kepada Mat Salleh yang beri saya Majalah PlayBoy tempohari! Pengguna-pengguna pam zakar juga ada yang kecundang! Maksud saya HAMPA apabila prestasi yang diingini tidak BERJAYA! Ramai yang tidak tahu membeli pam yang betul dan baik!, sebab itu MEREKA GAGAL! Kepada pemilik-pemilik pam di luar sana dapatkan TEKNIK PUMP-UP PLAYBOY dari saya. Anda pasti akan BERJAYA!

DARI 3.8 INCI KINI 5.9 INCI
Zakar saya dulu seingat saya ialah segenggam lebih iaitu kira-kira 3.8 inci. Kini setelah diukur hampir-hampir 6 inci! >>>
* Sangat Keras
* Boleh gantung MUG yang berat
* Boleh Kekal Tegang Sehingga 30minit
* TAHAN LAMA...

KENAPA PERLU PANJANG?
TAHUKAH ANDA RAKYAT MALAYSIA RATA-RATA MEMPUNYAI SAIZ ZAKAR YANG KECIL, SEKECIL 3.5 INCI SAHAJA! RAMAI PULA DIKALANGAN LELAKI KITA YANG MUDAH TERPANCUT AWAL! TIDAK HAIRAN JIKA KITA LIHAT RAMAI GADIS MEMILIH BANGSA ASING UNTUK MENJADI TEMAN HIDUP MEREKA.

TAHUKAH ANDA KENAPA WANITA SUKA MEMILIH LELAKI TINGGI DAN BERTUBUH SASA? KERANA PADA FIKIRANNYA LELAKI TINGGI SUDAH PASTI MEMPUNYAI ZAKAR YANG PANJANG DAN LELAKI BERTUBUH SASA PULA MEMPUNYAI ZAKAR YANG KERAS!
FIKIRAN MEREKA TERTUMPU ALANGKAH BESTNYA BILA ZAKAR PANJANG DAN KERAS ITU MENUSUK-NUSUK *BATU MERIYAM MEREKA. TANGGAPAN MEREKA SEBENARNYA SALAH. LELAKI TINGGI TIDAK SEMESTINYA MEMPUNYAI ZAKAR YANG PANJANG. LELAKI SASA PULA TIDAK SEMESTINYA MEMPUNYAI ZAKAR YANG KERAS. SAYA TANYA ANDA! ADAKAH LELAKI GEMUK MEMPUNYAI ZAKAR YANG GEMUK DAN BESAR?? TENTU SEKALI TIDAK BUKAN!
"CUBA ANDA BAYANGKAN BAGAIMANAKAH PERASAAN PASANGAN ANDA, TERKEJUT ATAU TIDAK JIKA WANITA TERLIHAT DAN MERASAI ZAKAR ANDA YANG BESAR, KERAS DAN TEGANG"
TENTULAH DALAM HATINYA AKAN TERSENYUM KEGEMBIRAAN.
*APA KATA MEREKA:

ALAT YANG PERLU DIMILIKI OLEH SETIAP LELAKI DEWASA & MATANG!
Dr. Farouk - Pakar fisioterapi

MENCEGAH MATI PUCUK ADALAH LEBIH SELAMAT & MUDAH DARIPADA MENGUBATINYA!
Dr. Hamdan - PHD

alat yang perlu ada di dalam bilik setiap JANTAN HEBAT!
Fendi - Pengasas zakar-hebat.Cjb.Net

Malam Jumaat ialah malam yang ditunggu-tunggu ramai pasangan! Kini setelah ada pam vakum, pada waktu paginya saya exercise alat vital" saya supaya ia KUAT & TAHAN untuk MALAM JUMAAT! ISTERI-ISTERI SAYA SEMUA BANGGA! KINI SAYA BOLEH BERSENAM dan KUAT-KAN STAMINA di-mana jua pada bila-bila masa dan APABILA DI-PERLU-KAN!
Ustaz Hadi - Pensyarah

Alat senaman vital yang berkesan, efektif & mudah. Kalau anda tak cuba sendiri, rugi!
Amir - Dealer Selangor

Setelah bersenam hampir 2 minggu, saya ingin berkongsi pengalaman saya,,, semasa dalam balang biarkan zakar keras selama 10 minit dalam balang. Teknik ini saya dapat di internet! Teknik ini dapat menguatkan stamina zakar! Biasanya setelah terpancut, zakar saya terus lembik! Setelah mengamalkan senaman ini kini zakar saya boleh terus tegang sehingga 30 minit walaupun setelah ejakulasi! Setelah terpancut saya tetap boleh bersaing dengan pasangan saya sehingga dia PUAS tanpa HILANG KETEGANGAN!!! Itu yang BEST!!!
Shamsul Bahari - Johor

#1 - Ulasan: Menguatkan zakar umpama berlari @ berjogging! Jika anda tidak melakukan senaman untuk jangka masa yang lama, stamina anda akan lemah! Kekuatan otot- kekuatan aliran darah akan lemah - kekuatan daya tahan akan terus lemah! Contoh: Jika anda telah lama tidak bersenam atau berenang atau berlari! Cuba anda lari ... tentu anda akan Pancit!!! Begitulah juga yang akan berlaku kepada zakar anda... Latihlah zakar anda supaya KUAT dan TIDAK PANCIT apabila melakukan seks!
#2 - Ulasan: Kebiasaan lelaki normal akan terpancut seawal 5 - 10 minit! Jika setelah terpancut zakar anda terus lembik macam belon kena buang angin maka anda tidak dapat meneruskan DAYUNGAN??? Betul Tidak??!!! Jadi bagaimana anda ingin bersaing dengan isteri atau pasangan anda JIKA ZAKAR ANDA LEMBIK??? Adakah anda hendak tunggu sehinggga ada stamina baru anda hendak MAIN??? Masa tu pasangan anda telahpun hilang MOOD!!!

PENGAKUAN BERANI:
Selepas melihat iklan pam vakum playboy ini di laman web saudara, saya telah terpanggil untuk menelefon dealer Selangor iaitu Encik Amir. terus terang saya katakan, pada mulanya saya berasa amat malu untuk berjumpa beliau. tapi saya masih ingat kata-kata beliau pada saya ("kenapa perlu rasa malu...? kita sepatutnya rasa lebih malu jika kita tidak dapat memuaskan pasangan kita - Ya lah ... iklan Nano-Nano belum habisss... kita dah terpancut DULU! Tak ke MALU tu,,, apakah tanggapan pasangan terhadap anda???) Kini setelah menggunakan Pam Vakum Playboy dan Herba seperti Vimax, Tongkat Ali, Korean Ginseng atau Horny Goat Weed saya punya mencanak-canak,, ... kekadang tidak kira waktu ... TAHAN LASAK! Terima kasih kepada beliau... kerana mengenalkan saya kepada DUNIA SEBENAR JANTAN HEBAT!
p/s : akak x perlukan benda ini,ini utk bacaan 21 tahun ke atas!berminat?atau ingin maklumat lanjut :http://zakar-hebat.cjb.net

akak, best la blog akak.. kalu akak nak cari model, saya nak apply..

Post a Comment