« Home | PREVIEW 2 : NIKKI_MaHaRaNI » | PREVIEW : DiNa_CiNTa DaTaNG LAGi » | KING KONG...BEST FILM OF THE YEAR 2005 » | THE OMEN TRILOGY.....FILEM 3 DEKAD LALU! » | NARNIA..........LAYANNNNNNNNNNNNN JER » | AEONFLUX....VERY AKAK2 PUNYER MOVIE! » | LAMANYER TAK UPDATE..DAH BERSARANG NI! » | PONTIANAK HARUM SUNDAL MALAM 2...KEMBALIKAN HIDUPK... » | MISS WORLD 2005....VoTe 4 Me!!! » | MADONNA....LATEST ALBUM 2005 » 

Friday, December 30, 2005 

VENOM....BiSa KeR?

Poster filem "VENOM"...ader yang taste ke ngan badan camni?siap ader tatoo lagi...hehehe

I baru je menonton filem ni > "VENOM",sebuah filem seram,suspence....18SG katanyer,ayooo..sebab nak tgk citer nih? Ini adalah filem yang diarahkan oleh director filem " i know what do u did last raya"...opssss,salahlah...ahakss,bukan filem kambing tuh but filem "I KNOW WHAT U DID LAST SUMMER",yang ader Jennifer LoveHeWiT ngan si Freedie Prince Jr...ingat tak?...tak ingat sudah!Directornyer ialah JIM GILLESPIE..filem yang lepas pada tahun 1997,masa tu i ala2 sekolah menengah lagi..then inilah buah tangan terbarunyer >>>"VENOM".

Kalu dah lama tak muncul ngan filem baru,mestilah kiter harapkan yang lagi best then b4 kan?..betul tak?..tak betul?...sudahhh!Bile je abis tgk filem ni,pada i takderla best sgt..mcm filem2 murah je,takderla ganas atau seram sgt,ngeri pun ala2 je...kohserr tau,ending filem pun mcm kiter dah tahu..last2 makhluk tu still ader,nampak sgt masih takder apa2 perubahan,best lagi citer "i know what u did last summer" tuh.

Filem ini berkisarkan sebuah pekan yang agak terpencil,then unsur "voodoo" mcm jampi2lah...pemujaan2 roh la lebih kurang...dimana roh2 jahat dibersihkan dengan menggunakan ular,then bile ular ni terlepas,bermulalah kejadian2 ngeri,suspence,semualahhh...dan abisss,ending..tutup citer!hehheheh...lagi best citer HOUSE OF WAX!

Dr skala 10,i kasi 6 je...itupun dah kira baik i nak kasi more than 5...ahaksss