« Home | MeMoIR OF IDoL PaRt 1...... » | HAPPY NEW YEAR 2006.........MuaHHHHH! - KiaH AriAN... » | VENOM....BiSa KeR? » | PREVIEW 2 : NIKKI_MaHaRaNI » | PREVIEW : DiNa_CiNTa DaTaNG LAGi » | KING KONG...BEST FILM OF THE YEAR 2005 » | THE OMEN TRILOGY.....FILEM 3 DEKAD LALU! » | NARNIA..........LAYANNNNNNNNNNNNN JER » | AEONFLUX....VERY AKAK2 PUNYER MOVIE! » | LAMANYER TAK UPDATE..DAH BERSARANG NI! » 

Saturday, January 14, 2006 

BaiK PunYa CiLoK ..... Lu CiLoK GuA,..GuA CiLoK Lu!

Kelakar citer ni....lebih baik dr citer afdlin yang lepas>>BULI!

Beberapa hari lepas tgk filem ini,sebenarnya takder pun hati nak gi tgk pun,sbb ader baca kat blog HANTUJEPUN,ckp lawak si AC MIZAL tuh tak menjadi,dan tak best filem ini,itu pandangan dierlah kan,yelah minat org n persepsi lain2 katanyer,so rasenyer tak naklah pegi tonton citer ni BUT bile ramai member ofis ckp citer ni best,mek pun nak jugaklah tgk filem ni....

SO mek pegilah tempat biasa mek kat GSC 1utama tuh nak tgk filem ni,keseluruhannya mmg bestlah,kira mek boleh layanlah lawak dier,satu lagik cara afdlin menceritakan jalan cerita dier ni lain daripada yg lain..RUPANYER IKAN yang jadik tukang cerita..ahaks!berbezalah ngan citer BULI dier tuh,tapi 26 februari nanti ader filem si afdlin lagik>>BULI BALIK!

FILEM ini berkenaan dengan 4 orang sahabat > awie,afdlin,hans n ac mizal yang sorg tuh kaki pukul,kaki skodeng,kaki lumba...TAPI kenapa filem afdlin takder NASHA AZIZ..huhuhuh

p/s mek kasi 7/10 utk filem ini>>>>dah box officekatanyer filem ni..GUA CILOK LU,cayalahhhh!